Spiritueel graafwerk vs. Struggle

Het licht aan het einde van de tunnel..
27 augustus 2021 - 3 september 2021. De retraite. Wat een fenomeen. Wat een mooi iets om jezelf te schenken. Sterker nog, ik had het gewonnen bij Jenneke's 'Doe een Wens' actie. Maar man, man, man, wat een dankbaar iets om op zulke plek naar binnen te mogen keren. Het aan te kijken en mee naar de oppervlakte (hier & nu) te nemen. Wil je er meer over weten, stuur mij gerust een bericht met je vraag, want mijn Tribe kent namelijk alle ins and outs al.

Het is in één week tijd TOPSPORT bedrijven! Werkelijk. Fysiek ben je aardig bezig, maar vooral de impact wat het op je gehele ZIJN heeft is magisch! Kortom, denk jij dat je spiritueel bezig bent, leeft, maar heb jij nog geen retraite gevolgd? Maak deze mooie stap! Vanuit jezelf GUNNEN!

Maar zoals de koptekst al aangeeft, was het ook aardig graven. Graven vooral de jaren(!) erna. En ja, ik zeg jarennnn, omdat het voor mij twee jaar en een beetje heeft geduurd voordat dat licht aan het einde van de tunnel kwam. Dat moment is nu. Momenteel ben ik de laatste kruimels aan het opeten. Ja opeten, niet wegpoetsen, want het is allemaal onderdeel van mij! En alles mag er zijn, alles is oké!
En dat is precies wat ik tegen mijzelf had mogen zeggen voordat ik twee jaar geleden aan die berg begon te scheppen.. maar hey, alles is zoals het hoort te zijn. Zo ook dat ik deze twee jaar en een beetje van links naar rechts ben geslingerd. Over de kop mijn bewustzijn verloor en nog eens nagetrapt werd. Zo waren letterlijk veel van mijn dagen de afgelopen twee jaar en een beetje. Ongelofelijk. Ondraaglijk. Maar dat is het mooie van HET LEVEN, het gaat door. KABOEM! maakt niet uit hoe jij je voelt, GO! PATS! BOEM! En weet je.. dit heb ik bij zowel de Mariniers als Commando's al eerder in mijn leven mogen proeven.. niets maar dan ook werkelijk NIETS is van blijvende aard, duur. Kapotgaan, is vergankelijk. Zo ook de successen en de hoogtij dagen!
"Wat is daarvan dan het moraal Joe?" Dat je MOET genieten van ELK FUCKING MOMENT! ZWAAR of GELUKZALIGHEID! Het gaat toch voorbij! 
Oh mensen, lieve mooie knappe boefjes! Wat ben ik blij dat ik hier mag rondlopen, de zoveelste neerdaling op deze aarde.. Ay Caramba zouden ze op Curaçao  zeggen ;) Haha.. 

Niemand, maar ook helemaal niemand kan jou weerhouden dat innerlijke vuurtje te doven. Het is sterker dan jezelf. Sterker dan alles. Zie het als het Universum waarvan wij Aarde onderdeel zijn. Zo is jouw innerlijk vuur onderdeel van jou, maar het allerkrachtigste wat er is! 
Spreek je uit! Volg dat innerlijk vuur! En laat je door niemand stoppen! Grootsheid (allen op onze eigen manier) is het resultaat!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.