Stop met datgene dat jou niet meer dient!

Waarom doe je wat je doet? Is een vraag welke ik mijzelf al geruime tijd niet meer gesteld heb. Eigenlijk vanaf C zat ikzelf in een sleur. Een sleur waarin ik maar deed wat ik gewend was, terwijl mijn algehele (binnen)wereld veranderd was. Logisch; alles veranderd, constant! Dat is het enige in het leven, dat alles veranderd, constant, altijd! Niets blijft hetzelfde. Zo ook met de energieën die er gepaard mee gaan. 
Maar voordat ik het wist is het januari 2023. Wat heb ik gedaan afgelopen (bijna) 3 jaar. Waarom voelt het nu niet meer goed. Wat is daar de reden van?

Nou.. eigenlijk weet ik dat hartstikke goed, maar door mijn aangenomen overtuigingen en een stukje indoctrinatie vanuit mijn jeugd heb ik de afgelopen jaren maar geleefd zonder er even stil bij te staan. Wat is er allemaal gebeurd? Hoe voel ik mij daarbij? Wat wilt het mij zeggen? 
Het is namelijk te makkelijk om maar te blijven roepen "ja ik zit in een sleur.. ", of "ja, straks als het wat beter met mij gaat!". Terwijl ik mij nooit beter ga voelen als ik blijf doen wat mij totaal niet meer dient, mij geen energie meer geeft. 
Des te reden te meer om dit te gaan onderzoeken! Maar waar begin je? 
Heel simpel, op het moment dat mij dit zojuist aan de oppervlakte kwam heb ik gelijk actie ondernomen. FYI: ik afgelopen weken, maanden al genoeg signalen had weggewuifd die mij ditzelfde gevoel gaven. Maar mijn hoofd reageerde daar weer op in plaats van mijn hart.  Welke actie was dit? Ik ben zojuist gestopt met Motivador Coaching, mijn bedrijf welke ik sinds 3 december 2018 heb gehad. Waarom stoppen? Het geeft mij geen energie meer, het dient mij niet meer. Op alle fronten. 
En ja natuurlijk heb ik fantastisch mooie momenten en coachees mogen begroeten, begeleiden en helpen hun beste versie van zichzelf te worden.

"Leuk dat je stopt, maar wat je nu doen?" hoor ik je al zeggen. 

Nou! De reden dat jij een kijkje neemt op deze website is ook niet voor niets. 
Deze website ga ik komende weken verder uitbouwen, eigen maken zodat straks voor een ieder duidelijk is 'wat er te halen valt' ;) 

Voor nu, inzoomen op mezelf en mijn fantastisch mooie zoon! 

Mooie avond beautiful souls! 

 

 

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.