Ontsnappen aan de realiteit

Je weet het niet meer.. Je wilt niet meer.. Je vraagt je af "wat doe ik hier nog in godsnaam?".

Lieve, mooie ziel, weet dat alles er mag zijn! Ook jouw struggles nu. De momenten dat je het niet meer ziet zitten.
Belangrijk is dat je niet mag vergeten waarom jij leeft, waarom jij hier op deze aardkloot bent. Want ook jij hebt een (ziels)missie, een taak te voldoen. 
En om dan maar simpel weg te zitten kwijnen door middelen tot je te nemen, om maar niet te hoeven voelen is eigenlijk veel te makkelijk. Het houdt jou juist op de plek waar je niet wilt zijn. Het houdt jou in die constante loop. In die neerwaartse spiraal waar je enkel nog maar kunt inzoomen op de negatieve emoties en dingen in het leven. Waardoor juist alles zwaarder wordt. 

De reden(en) waarom jij doet wat je doet kan te maken hebben met een minder goede hechting cq. relatie met je vader. De rol van een vader (de masculine energie) is voor zowel man als vrouw dusdanig belangrijk dat we er vaak (lees; heel vaak) pas op latere leeftijd achter komen dat er pijn zit. Trauma. Dat deze relatie eigenlijk niet zo goed is geweest. Een vader die er fysiek en/of emotioneel niet was. Of júist fysiek en/of emotioneel heel erg aanwezig was, maar dan op een negatieve manier. Dit kan zijn doordat je klappen hebt opgevangen, je werd uitgemaakt voor "mislukkeling" en je toch nooit iets goed kon doen. Maar ook emotionele afwezigheid, welke zich kan uiten in het feit dat jouw vader zich ging afsluiten en vluchten in middelen, omdat hij wellicht ook niet wilde voelen. Of dat hij deze emotionele kant niet aan durfde te kijken. Die emotionele afwezigheid heeft dus op jou door gewerkt, tot vandaag.
Want... jij hoeft daar namelijk niet iets mee. Mag wel, maar hoeft niet, want het is namelijk van je vader. Voor jou is het belangrijk om te weten waar het vandaan komt, wat het met je heeft gedaan, zodat je het dus volledig snapt en dus ook mag loslaten nadien. Het dient jou niet, heeft het nooit gedaan. Het is enkel en alleen maar ballast. Let it go mooie ziel!

Als ervaringsdeskundige in zowel de fysieke als emotionele mishandeling in mijn jonge jaren op deze aardkloot alsmede het gebruik van (verdovende) middelen weet ik als geen ander hoe het voelt; om klappen te krijgen, dat je grootste mislukkeling bent, toch niets kunt in dit leven en het op latere leeftijd ben gaan onderdrukken door het gebruik van deze middelen. Dus ja, ik weet waar ik over praat mooie ziel. 
En .. HERE I AM m*therf*ckers!  
Vanaf heden leef ik dus mijn zielsmissie, het is klaar met dat geneuzel, het leven voor anderen, en dat is dat ik precies dit mag doen, jou helpen. Jou begeleiden om stappen naar jou authentieke ik te maken. Zodat jij jouw missie kan volbrengen hier. 

 

Loop jij dus ergens tegen aan en heb jij hulp nodig om stappen te zetten? Voel je vrij om geheel vrijblijvend uit te reiken. Mocht je na ons contact een coaching sessie willen, kunnen we dit altijd inplannen.

Onthoud: "je bent wat je doet!" 

 

 

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.